WEB SİTEMİZDEN ALIŞVERİŞ YAPACAĞINIZ TÜM ÜRÜNLERDE PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT İMKANI.
    WEB SİTEMİZDEN ALIŞVERİŞ YAPACAĞINIZ TÜM ÜRÜNLERDE PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT İMKANI.
    WEB SİTEMİZDEN ALIŞVERİŞ YAPACAĞINIZ TÜM ÜRÜNLERDE PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT İMKANI.
    Rustik Perde

    Rustik Perde

    Halkalı borulara takılıp kullanılan bu perdeler hem şık ve güzel görüntüsü hem de kolay kullanımı bakımından oldukça fazla tercih edilmekte. Rustik metal, ahşap,  pirinç vb. çubuk ve halka bağlantıları ile tasarlanan rustik perdeler ile iç dekorasyonda sofistike bir hava yaratılabilir. Perde asma çubuğunun farklı renkleri mevcuttur. Günümüzde en sık tercih edilen genelde ahşap rustik fon perde modelleri oluyor. Bu modeller hem perde hem de güneşlik görevi görmekte. Bu perdeler evinize otantik bir hava katmakta. Diğer perdelere göre kullanımı ve takılması oldukça kolaydır. Rustik fon perdeler, beyaz tül üzerinde son derece şık durmakta. Bu perdeleri tek başına kullanılmaması gerekmekte. Rustik fon perde modelleri hiçbir şekilde tavandan asılmamalıdır. Tül veya güneşliğin üzerine asılması gerekmekte. Tek başına perdenin şıklığı ortaya çıkmaktadır.

    Rustik Perdelerin Kullanımı

    Genelde otantik evlerde tercih edildiği görülmüştür. Kullanım açısından da son derece rahattırlar. Korniş takma ya da diğer perde türlerinde stor indirme kaldırma gibi bir durumu söz konusu olmaz.

    Mutfakta kullanımınızın; Rahat bir kullanım olacağından ve direkt olarak mutfakta koyu renkli, çiçek desenli modellerin de tercih edildiğini görebiliriz. Hem dekorasyon olarak hem de konforlu bir kullanım söz konusu olduğundan, direkt olarak mutfaklarda tercih edilir.

    Balkonlu odalarda; kullanımının da zor olmaması ile daha rahat giriş çıkış yapmanızı sağlar. dilediğiniz gibi perdelerin desen ve kumaş seçiminizi yaparak perdelerinizin özel üretim olmasını da temin edebilirsiniz.

    Salonlarda rustik perde; Yazlıklarınızda , salonlarınızda kullanmak son derece şık bir görünümün elde etmenizi sağlar. Hem rahat hem şık oluşu ile rustik perde modellerinin en sık tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Kullanışlı ve rahat olan bu perdeler modelleri sayesinde, dilediğiniz gibi bir salona sahip olabilirsiniz . avantajlı bir hale gelmesini sağlamak da mümkündür.

    Rustik Perdelerde Renk ve Desenler

    Kumaş türleri; Perde modellerinde kullanılan kumaş türleri değişiyor. Mutfağınız için rustik perde modelleri söz konusu olduğunda direkt olarak aklınıza gelen daha kalın perdeler oluyordur. Aynı zamanda da güneşlik gibi düşünebileceğimiz bu perdeler ile tek taraflı şekilde mutfağın camını kapsayacak tasarımı yapabiliriz. Bu sayede hem sizin için kullanışlı olacaktır hem de direkt olarak kumaş türü de sizin beğendiğiniz şekildedir.

    Kumaş desenleri; Özellikle de mutfak için çiçek desenli ya da renk renk olan modeller önerilebilir. Ancak salon ya da farklı bir alanda kullanılacak olması durumunda, odanın genel durumuna göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. Genellikle kullanılan renkler, evinize hangi renklerin daha çok yakışacak gibi hususları göz önünde bulundurun ona göre hareket etmeniz önemlidir. Değerlendirip, direkt olarak alanınıza göre seçiminizi yapılabilirsizin.

    Kumaş renkleri; Renk konusunda asla sınır tanınmaz. Dilediğiniz , beğendiğiniz hangi renk olursa olsun, tek renk ya da desenli – çiçekli olan çok sayıda renk – desen için direkt olarak rustik perde modelleri içinden seçiminizi yapıp hareket edebilirsiniz. Bu durumda direkt olarak seçtiğiniz modelin nasıl gerçekleşecek olduğu da önemlidir. Tamamen kendi zevkinizi ve odanızın dekorasyonunu göz önünde bulundurun ve böylece renk seçiminizi kolayca yapabilirsiniz. Sınırsız sayıda desen ve renk sizin için sunuluyor olacaktır.

    Yukarıda da verdiğimiz kriterlere göre hareket ettiğiniz halinde memnun kalacağınız bir seçim yapacaksınızdır. Hem çok beğenilen hem de rahat kullanılan bu perdelerin yıkanması da son derece kolaydır. Değerlendirdiğimiz ve sizin için sunulan perde çeşitleri arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz ve sipariş verebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunda son dokunuş perdeleriniz olabilir.

    Rustik Perde Fiyatları:

    Alacağınız perde için belirlemiş olduğunuz fiyat skalası olabilir. Genellikle seçtiğiniz perde türü için de aşağı yukarı bir fiyat belirlen olucaktır. Bu durumda direkt olarak perde seçiminizin yapılması için belirlenen uygun fiyatlıları tercih edebilirsiniz. Sizin için sunulan rustik perde modelleri için fiyatlarda uygun ödeme sağlanacaktır. Bunun için kriterler de vardır. Seçilen modellere göre fiyatın belirlenmesi mümkündür.

    • Modeli
    • Büyüklüğü
    • Ne kadar kumaş kullanılacağı
    • Hangi kalite kumaş seçildiği

    Rustik Perdenin kalitesi

    Gibi pek çok kriter ve direkt olarak perdenin fiyatlandırılması konusunda etkindir. Tüm bunların öğrenilmesi durumunda elbette sizin için net bir fiyatın verilmesi sağlanır. Hem de uygun olan ödemelerin sunulacağı hem direkt olarak kaliteden ödün verilmeden perde seçimleriniz için de direkt olarak kolayca satın alabilirsiniz. Uygun olan ödemeleri tercih ederek ve avantajlı şekilde hem ekonomik hem de kaliteli perde alabilirsiniz.